Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achtste groepers huilen niet
Achtste groepers huilen niet
In de groep van juf Ina is vaak heibel, vooral over het voetballen in de pauze. Gelukkig is juf erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als ... »
 
 
 
 
 

Net als in de film
Net als in de film
Marit Laverne ontdekt bij de crematie van haar moeder een man die veel op haar vader lijkt en meer mensen hebben hem gezien. Dat zet in gang wat haar moeder ... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand
Mirte leert na een verbroken relatie opnieuw een man kennen. Hans lijkt de ideale partner te zijn. Ze gaan samenwonen, maar twee maanden later is hij opeens ... »
 
 
 
 
 

Oorlogsgeheimen
Oorlogsgeheimen
<p>Het Zuid-Limburgse dorp waar de elfjarige Tuur woont, is bezet door de Duitsers. Tuur en zijn buurmeisje Maartje vinden dit eerst wel spannend. Maar langz... »
 
 
 
 
 

Bloedmooi en moddervet
Bloedmooi en moddervet
In een wereld die overspoeld wordt met modebeelden, idealen en eisen waaraan je zou moeten voldoen – willen de bladen ons doen geloven – is het moeilijk ... »
 
 
 
 
 

Als jij het zegt
Als jij het zegt
In 'Als jij het zegt' van José Vriens gaat drogiste Debbie dagelijks op bezoek bij haar dementerende moeder in het verzorgingstehuis. Ze twijfelt of ze moet... »
 
 
 
 
 

Een goed team
Een goed team
Fenna (29) woont samen met haar vriend Lars. Ze heeft een goede baan en is gelukkig. Als ze voor haar werk naar Londen gaat en daar Brandon Daniels tegen het... »
 
 
 
 
 

Kralen en Peyote
Kralen en Peyote
Het maken van je eigen sieraden met kralen is weer helemaal terug van weggeweest. Het is hip en trendy en met je zelf ontworpen ketting of armband trek je ze... »