Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloedmooi en moddervet
Bloedmooi en moddervet
In een wereld die overspoeld wordt met modebeelden, idealen en eisen waaraan je zou moeten voldoen – willen de bladen ons doen geloven – is het moeilijk ... »
 
 
 
 
 

Tweede keus
Tweede keus
Merel (23) meent in Raoul de man te hebben gevonden met wieze verder door het leven wil gaan. Een reisje naar de BelgischeArdennen, wat een romantisch weeken... »
 
 
 
 
 

Alles is te koop
Alles is te koop
Aaltje is gelukkig met Jelle en hun zoontje, totdat blijkt dat ze fors rood staat en steeds over haar kredietlimiet heen gaat. Jelle beschuldigt haar van koo... »
 
 
 
 
 

Tegenwind
Tegenwind
Melanie heeft de zorg voor haar acht jaar jongere broer op zich

genomen na het overlijden van hun ouders. Ze werkt in een

hotel in een drukke b... »
 
 
 
 
 

Vergeten
Vergeten
De een hard-to-get, de ander een tikje saai. Silvie moet kiezen in de roman Vergeten, van José Vriens.<br/> <br/>
<br/> <br/>Kort na elkaar leert Silvie twe... »
 
 
 
 
 

Nooit meer
Nooit meer
Nooit meer van José Vriens, een indringende roman over valse beschuldigingen. De zwangere Rachelle krijgt een e-mail waarin haar man wordt beschuldigd van s... »
 
 
 
 
 

Nieske
Nieske
Nieske, een traditionele streekroman van José Vriens op basis van nagelaten materiaal Henny Thijssing-Boer. Een paar dagen voor het huwelijk van Nieske met ... »
 
 
 
 
 

Groen
Groen
Als alleenstaande moeder Meike de aantrekkelijke Geert leert kennen, duurt het niet lang voor hij bij haar intrekt. Meike is dolverliefd, en dolblij dat haar... »
 
 
 
 
 

Genoeg!
Genoeg!
Als Krista haar oude liefde Noud weer tegenkomt, kan ze niet ontkennen dat ze nog altijd gevoelens voor hem heeft. Maar Noud heeft een verleden als drugsgebr... »
 
 
 
 
 

Chinagirl
Chinagirl
Eva geeft alles op om met Bart mee te gaan, maar wat doet hij voor haar? Chinagirl, de nieuwe roman van José Vriens over liefde, verraad en nieuwe liefde Ev... »