Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In een net gevangen
In een net gevangen
Maritiem bioloog Carly doet onderzoek naar het effect van vissen met sleepnetten in de Waddenzee. Haar onderzoek roept weerstand op bij de plaatselijke visse... »
 
 
 
 
 

Weg uit de Peel
Weg uit de Peel
Janneke woont samen met haar ouders, broers enzusje in een armoedig huisje in de Peel. Haar broer Narden haar vader zijn turfstekers. Ze moeten hard werken v... »
 
 
 
 
 

Steffie en de mislukte inbrekers
Steffie en de mislukte inbrekers
<p>Er gebeuren rare dingen op het Kattenpleintje. Uit de buurtsuper Neervens worden etenswaren gestolen en de kinderen komer erachter dat sommige pleinbewone... »
 
 
 
 
 

Verdwaald
Verdwaald
Kunstenares Fleur Doornslag woont al heel wat jaren bij haargrootmoeder op de boerderij. Als er plannen zijn om naasthun boerderij een groot hotel te bouwen,... »
 
 
 
 
 

Die rotschool met die fijne klas
Die rotschool met die fijne klas
<p>De zevende groep is dol op meester Jan Brinkman. Maar de directeur, meester Wijnen, is het niet erg met zijn methoden eens. Als Brinkman met zijn gammele ... »
 
 
 
 
 

Tien torens diep
Tien torens diep
<p>Stef en Victor willen mijnwerker worden, net als hun vaders. Ze hebben elkaar beloofd om later samen 'naar beneden' te gaan, wel achthonderd meter diep. H... »
 
 
 
 
 

De kindertemmer
De kindertemmer
<p>Quinten en Annabel zijn twee erg vervelende kinderen, die als ze hun zin niet krijgen meteen gaan rellen. Hun wanhopige ouders doen er alles aan om de kin... »
 
 
 
 
 

Nooit meer alleen
Nooit meer alleen
Gina is nog jong als ze haar man verliest. Ze blijft achter met twee kleine kinderen. Maar ze móét verder en het lukt haar de draad weer op te pakken, met ... »
 
 
 
 
 

Beauty en de boer
Beauty en de boer
Priscilla is een verwende jonge vrouw die nooit veel moeite hoeft te<br/>doen om te krijgen wat haar hartje begeert. Ze verveelt zich echter<br/>vlug en heef... »
 
 
 
 
 

Strijd om de kathedraal
Strijd om de kathedraal
<p>Thies droomt ervan om toneelspeler te worden, ook al zegt zijn vader regelmatig: 'Nu ben ik nog de baas over de bouw van de kathedraal, maar later word ji... »