Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drakenbloed en kamillethee
Drakenbloed en kamillethee
Mijn familie:1. vader redelijk normaal2. moeder tot voor kort normaal. Heeft nu rare brandgevaarlijke afwijkingen3. bij problemen, rampen en catastrofes, waa... »
 
 
 
 
 

Het paard zonder ruiter
Het paard zonder ruiter
<p>In <em>Het paard zonder ruiter</em>, het vierde deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, zijn Britt en Esra met hun pony's op trektocht ... »
 
 
 
 
 

Een spannende zomer op Paardenheuvel
Een spannende zomer op Paardenheuvel
Nina en Finn wonen op Paardenheuvel, de manege van hun ouders. Samen met haar beste vriendin Rozemarijn maakt Nina veel buitenritten in de omgeving om te tra... »
 
 
 
 
 

En God beschikte een worm
En God beschikte een worm
Evolutie en schepping, is dat water en vuur, wetenschap versus geloof, serieus werk tegenover lichtzinnigheid? Veel mensen denken inderdaad vanuit zulke tege... »
 
 
 
 
 

Mijn ponygeheimen
Mijn ponygeheimen
Pony’s, pony’s en nog eens pony’s! Als het aan Sophie lag, was ze dag in dag uit op de manege. Ze vindt het allemaal even leuk, paardrijden, met haar v... »
 
 
 
 
 

Vegan voor Dummies
Vegan voor Dummies
Een veganist eet geen voedingsmiddelen die van dieren afkomstig zijn. Dat betekent niet alleen dat er geen gerechten met vlees of vis op tafel komen, maar oo... »
 
 
 
 
 

Mees en de meermin
Mees en de meermin
Mees mag bij oom Jaap blijven slapen. Dat vindt hij heel fijn. Want oom Jaap heeft een grote kom met vissen. En Mees is gek op vissen! Samen met oom Jaap koo... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek M4
Plusleesboek M4
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

Plusleesboek
Plusleesboek
Plusleesboek E7 bevat een grote variatie aan leuke, wereldoriënterende teksten op AVI E7. Betere lezers worden uitgedaagd met interessante onderwerpen die o... »
 
 
 
 
 

Het zilveren medaillon
Het zilveren medaillon
venster 27 - Napoleon BonaparteAdriaan en zijn vader helpen een edelman die tijdens de jacht gewond is geraakt. De man geeft Adriaan een medaillon. Daarin zi... »