Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

Olivia en ik
Olivia en ik
<h3>Een bijzonder verhaal over een vriendschap die alle tijden overbrugt</h3><p>Als de geest van de elfjarige Olivia aankomt op begraafplaats Lindeheuvel is... »
 
 
 
 
 

De dolle koe
De dolle koe
Klaartje, de favoriete koe van Koen en Aukje, moet naar het slachthuis. Maar daar heeft ze duidelijk geen zin in! Ze ontsnapt en begint aan een dolle rit doo... »
 
 
 
 
 

net een vis
net een vis
De mama van Tijs heeft een baby in haar buik. Eerst vindt Tijs er niets aan, want hij heeft al een zusje en daar is hij soms niet zo blij mee. Maar als hij m... »
 
 
 
 
 

Brood bakken voor Dummies
Brood bakken voor Dummies
Brood is eigenlijk niet meer dan bloem, water, rijsmiddel en wat zout. Met deze basisingrediënten (en een paar extra) kun je onbeperkt variëren om dagelijk... »
 
 
 
 
 

Mijn nieuwe pony
Mijn nieuwe pony
Paardrijlessen op een echte manege! Een beter verjaardagscadeau had Sophie zich niet kunnen wensen. Paardrijden, met de pony’s knuffelen en op de manege he... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen paard
Het verdwenen paard
<p>In <em>Het verdwenen paard</em>, het zesde deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, hebben Britt en Esra een heerlijke vakantie op IJsla... »
 
 
 
 
 

Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd
Van tijd tot tijd Nieuw is een verhalenbundel met 50 spannende verhalen. Elk verhaal sluit aan bij een van de 50 vensters van de canon van de Nederlandse ges... »
 
 
 
 
 

Koken voor dummies
Koken voor dummies
Iedereen kan met dit boek iets lekkers op tafel zetten!Nooit meer een kluns in de keuken!In Koken voor Dummies doe je alle basiskennis op die nodig is om je ... »
 
 
 
 
 

Prinses gezocht
Prinses gezocht
Hendrik bouwt een paleis. Maar hij wil er liever niet alleen in wonen. Daarom gaat hij een prinses zoeken om mee te trouwen. Dat valt niet mee. De vreemdste ... »