Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het papieren theater
Het papieren theater
<p><strong>Het bijzondere verhaal van een tijdloze vriendschap</strong></p><p>Aurore woont al ontelbaar veel jaren in het grote huis aan de rand van het dorp... »
 
 
 
 
 

Wonderpony
Wonderpony
Floors liefste wens komt uit. Ze krijgt een pony! Voor haar alleen. Maar Flonker valt een beetje tegen. Hij is te dik, niet mooi en niet lief. Maar dan ontde... »
 
 
 
 
 

Koken voor dummies
Koken voor dummies
Iedereen kan met dit boek iets lekkers op tafel zetten!Nooit meer een kluns in de keuken!In Koken voor Dummies doe je alle basiskennis op die nodig is om je ... »
 
 
 
 
 

Van bij ons
Van bij ons
Van de zeemeermin uit Zeeland tot een spookhuis in Friesland, een hoofdloze juffrouw in Limburg tot de witte wieven uit Gelderland: dit boek bundelt de moois... »
 
 
 
 
 

Problemen op de palts
Problemen op de palts
venster 4 - Karel de GroteBerthe woont bij een palts, een paleis van koning Karel de Grote. Als de koning er een poos komt wonen, sluit Berthe vriendschap me... »
 
 
 
 
 

De mysterieuze paardendiefstal
De mysterieuze paardendiefstal
<p>In <em>De mysterieuze paardendiefstal</em>, het derde deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, is iedereen op de manege onder de indruk ... »
 
 
 
 
 

De biggenroof
De biggenroof
De biggenroof. Havik en Duna zwerven samen door het land. Als ze in een stad komen, horen ze van de biggenroof. Dat is een wedstrijd die de graaf van Kruik h... »
 
 
 
 
 

Kasteel in de mist
Kasteel in de mist
Als Lotte en Niels op een mistige dag de hond uitlaten, zien ze midden in het bos een oud hek. Achter het hek horen ze een meisjesstem, die wanhopig om hulp ... »
 
 
 
 
 

Op je kop in een boot
Op je kop in een boot
<p>op je kop in een boot
hoog in een rad.
in dit park is het leuk!
maar.waar zit de rem van de boot!
en.wie maakt het rad?
lees dit boek.
dan weet je het!</p> »
 
 
 
 
 

Het paard zonder ruiter
Het paard zonder ruiter
<p>In <em>Het paard zonder ruiter</em>, het vierde deel in de <em>Paardenpraat</em>-reeks van Joke Reijnders, zijn Britt en Esra met hun pony's op trektocht ... »