Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De gouden appel
De gouden appel
Turkije tussen oost en west »
 
 
 
 
 

Gezichten van Istanbul
Gezichten van Istanbul
Istanbul zindert. Het kan je dronken maken. De stad is mysterieus, vol kruidige geuren, verkeerslawaai en straatventers met galmende stemmen, met een horizon... »
 
 
 
 
 

Fred Krijgt Een Lintje
Fred Krijgt Een Lintje
Tijdens zijn zoektocht naar zijn baasje in Honderloo komt de hond Fred in Den Haag terecht. Het is Prinsjesdag en de Majesteit gaat voorlezen in de Ridderzaa... »
 
 
 
 
 

Fred en de gouden harp
Fred en de gouden harp
De hond Fred zoekt nog steeds naar zijn baasje in Honderloo. Hij komt in Amsterdam terecht. Toets, de kat van de portier van het Concertgebouw, verteld Fred ... »
 
 
 
 
 

Fred In De Haven
Fred In De Haven
De hond Fred is een beetje verdwaald en zoekt zijn baasje in Honderloo. Zijn zoektocht brengt hem door het hele land en dit eerste avontuur speelt zich af in... »
 
 
 
 
 

De gouden appel
De gouden appel
Turkije beijvert zich al vele jaren om aansluiting te vinden bij Europa. Heeft dat kans van slagen? Of kan het land bij nader inzien toch beter op zichzelf b... »
 
 
 
 
 

Happy hour
Happy hour
Literaire thriller

Maandelijks kruipt de keurige Jean-Pierre in een andere huid om aan de sleur van zijn huwelijk te ontsnappen. Hij denkt dat zij... »