Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Apollyon
Apollyon
De wereld houdt zijn adem in. Oordeel na oordeel treft de aarde, elk oordeel nog verschrikkelijker dan het vorige. Het Verdrukkingscommando reist naar Israë... »
 
 
 
 
 

Nicolae
Nicolae
Wie je ook bent, wat je ook gelooft; op een dag zal de wereld voor altijd veranderen. Ben je er klaar voor?In `Nicolae , deel 3 van de apocalyptische thrille... »
 
 
 
 
 

The Adirondack Atlas
The Adirondack Atlas
A Geographic Portrait Of The Adirondack Park »
 
 
 
 
 

Wild Rescue
Wild Rescue
 »
 
 
 
 
 

Tegenstand
Tegenstand
De wereld is nog nauwelijks bekomen van de massale verdwijningen, als de politieke ontwikkelingen elkaar in razend tempo opvolgen. Nicolae Carpathia, inmidde... »
 
 
 
 
 

Moord
Moord
De eerste helft van de Verdrukking is bijna voorbij. De oordelen gaan onverminderd door; een horde demonische ruiters doodt een derde van de wereldbevolking.... »
 
 
 
 
 

Verlaten
Verlaten
Wie je ook bent, wat je ook gelooft; op een dag zal de wereld voor altijd veranderen. Ben je er klaar voor?In `Verlaten , deel 1 van de apocalyptische thrill... »
 
 
 
 
 

Haunted Waters
Haunted Waters
 »
 
 
 
 
 

Nicolae
Nicolae
In één ogenblik zijn miljoenen mensen van de aarde verdwenen. De wereld blijft achter in chaos en verbijstering; men zoekt vrede, veiligheid - een nieuwe l... »
 
 
 
 
 

Climate Change In The Adirondacks
Climate Change In The Adirondacks
Climate Change in the Adirondacks »