Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Borre en leugendetector Jok Jok
Borre en leugendetector Jok Jok
Vanaf 9 jaar. Ovi heeft voor inspecteur Kops een leugendetector gebouwd. Maar wat blijkt nu: de leugendetector weet niet alleen of iemand de waarheid spreekt... »
 
 
 
 
 

Borre bijt de juf
Borre bijt de juf
Vanaf 7 jaar. De meeste juffen vinden het niet zo fijn als je ze in hun billen bijt. Ook niet als je het per ongeluk doet, zoals Borre in 'Borre bijt de juf'... »
 
 
 
 
 

Borre en de vlek
Borre en de vlek
Vanaf 5 jaar. Borre eet een boterham met aardbeienjam. Hij heeft hem helemaal zelf gesmeerd, met extra veel jam. Zeg Borre, misschien is het niet zo verstand... »
 
 
 
 
 

Borre en de oppas
Borre en de oppas
Vanaf 4 jaar. Komt er bij jullie thuis weleens iemand oppassen? Borre heeft een superleuke oppas. Ze heet Stephie en Borre mag van haar altijd laat naar bed.... »
 
 
 
 
 

Borre is een deftige dame
Borre is een deftige dame
Vanaf 3 jaar - Mama doet kleren in een grote plastic tas. Ze hoeft ze niet meer. De kleren gaan naar het goede doel. Borre kijkt in de tas. Hij ziet een groe... »
 
 
 
 
 

Borre the snowman
Borre the snowman
 »
 
 
 
 
 

Borre de journalist
Borre de journalist
Vanaf 4 jaar. Borres overbuurman is helemaal uitgeput door zijn zware werk als journalist bij de krant. Gelukkig heeft Borre vakantie en kan hij het werk wel... »
 
 
 
 
 

Borre en de kipnappers
Borre en de kipnappers
Vanaf 8 jaar. Borre en zijn vrienden van De Kerkhof Kids moeten een ontvoeringszaak oplossen. Margot Madelaine van Likdoorns de Oelala, de prijskip van boer ... »