Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Borre de journalist
Borre de journalist
Vanaf 4 jaar. Borres overbuurman is helemaal uitgeput door zijn zware werk als journalist bij de krant. Gelukkig heeft Borre vakantie en kan hij het werk wel... »
 
 
 
 
 

Borre heeft altijd wat!
Borre heeft altijd wat!
[Vanaf 3 jaar] In dit boek staan meerdere korte verhalen over Borre. Zo maakt Borre plannen om als astronaut naar Mars te vliegen. Dat ook dichter bij huis v... »
 
 
 
 
 

Borre en buurman uil
Borre en buurman uil
Vanaf 3 jaar. Pluisdier probeert een middagdutje te doen. Maar Borre maakt veel te veel kabaal! Hij speelt met zijn trein en doet 'tsjoeke tsjoeke OE HOE!'. ... »
 
 
 
 
 

Kuba is verlegen
Kuba is verlegen
[vanaf 2 jaar] Veel kinderen zijn weleens verlegen zonder te weten waarom ze zich zo voelen. Zij zullen zich herkennen in Kuba het aapje. Kuba lijkt helemaal... »
 
 
 
 
 

Borre bakt pizza's
Borre bakt pizza's
Vanaf 4 jaar. Houd je van pizza? Ja? Borre en Radijs ook. Maar dan wel van echte, helemaal zelfgemaakte pizza. Dus niet zo een uit de diepvries. Het kost mis... »
 
 
 
 
 

Borre
Borre
Vanaf 9 jaar. Stel je eens voor dat je jezelf op straat tegenkomt. Dat is al behoorlijk vreemd. Maar dan heeft hij of zij ook nog eens drie ogen. En dan zie ... »
 
 
 
 
 

Borre en de Kerkhof Kids
Borre en de Kerkhof Kids
Vanaf 7 jaar. Als Borre, Radijs, Ovi en Elle langs het autokerkhof lopen, zien ze op een berg wrakken een busje staan. 'Dat wordt ons geheime clubhuis,' zegt... »
 
 
 
 
 

Borre bouwt een boomhut
Borre bouwt een boomhut
Vanaf 4 jaar. Borre en Radijs bouwen een boomhut in de perenboom die bij Radijs in de tuin staat. Dat is nog best een klus, maar het resultaat mag er zijn. M... »
 
 
 
 
 

Borre wast af
Borre wast af
Vanaf 4 jaar. Dit boek voorgelezen door Frank Groothof: zie www.youtube.com/borrekanaal. Help jij je ouders graag met klusjes in huis? Of heb je er juist een... »