Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kuba ziet kleuren
Kuba ziet kleuren
[Vanaf 2 jaar]De wereld van jonge kinderen zit vol met kleuren. In dit vrolijke verhaal over het aapje Kuba staat op elke pagina een andere kleur centraal. S... »
 
 
 
 
 

Borre and Radish
Borre and Radish
 »
 
 
 
 
 

Borre en de papegaai
Borre en de papegaai
Vanaf 4 jaar. Bij Borre op school hebben ze iets nieuws verzonnen: huisdierruil. Iedereen mag een weekend lang voor het huisdier van een klasgenootje zorgen.... »
 
 
 
 
 

Borre redt een poesje
Borre redt een poesje
Borre wandelt in het park. Plots schiet er een kat tussen zijn benen door. En dan wordt hij zomaar ineens BOEM omvergelopen door een grote hond! Als Borre ov... »
 
 
 
 
 

Borre en de bibberende blote beestjes
Borre en de bibberende blote beestjes
Vanaf 3 jaar - Borre gaat met papa en mama naar het nieuwe poppenmuseum. Ze moeten zich wel warm aankleden, want het is ijskoud buiten. In de straat van het ... »
 
 
 
 
 

Borre en Brummel
Borre en Brummel
Vanaf 10 jaar. Sommige mensen kunnen niet met geld omgaan. Die geven veel meer uit dan ze verdienen of aan zakgeld krijgen. En dan ook nog eens aan spullen d... »
 
 
 
 
 

Borre bakt pizza's
Borre bakt pizza's
Vanaf 4 jaar. Houd je van pizza? Ja? Borre en Radijs ook. Maar dan wel van echte, helemaal zelfgemaakte pizza. Dus niet zo een uit de diepvries. Het kost mis... »
 
 
 
 
 

Borre de piraat
Borre de piraat
Vanaf 4 jaar. Borre helpt twee piraten met hun schatkaart en zoekt mee naar de schat. Wat een toeval: de schatkist ligt vlak bij Borres huis begraven. Wat zo... »