Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Borre, kleine avonturen op rijm
Borre, kleine avonturen op rijm
[Vanaf 3 jaar] Dit boek bevat elf kleine verhaaltjes. Over Borre als piraat, tovenaar, uitvinder en nog veel meer. Na het omslaan van een bladzijde is er ste... »
 
 
 
 
 

Borre goes skiing
Borre goes skiing
 »
 
 
 
 
 

Borre en Dreundeun
Borre en Dreundeun
Vanaf 8 jaar. Borre en zijn vrienden van De Kerkhof Kids gaan samen met Elles nicht, Halter Annie, naar een concert van de band Dreundeun. Ze hebben er veel ... »
 
 
 
 
 

Borre en de bende van Neut
Borre en de bende van Neut
Vanaf 8 jaar. Borre, Radijs, Ovi en Elle vinden in hun geheime clubhuis een pakje. Het is een pakje van vroeger, want er zitten guldens en een dictafoon in. ... »
 
 
 
 
 

Borre en de eenhoorn
Borre en de eenhoorn
Vanaf 3 jaar. Het regent en de zon schijnt. Tegelijk! Tussen de wolken verschijnt een regenboog. Borre vindt de regenboog prachtig. Dan stopt het met regenen... »
 
 
 
 
 

Borre geeft een feestje
Borre geeft een feestje
Vanaf 4 jaar. Borre geeft een verkleedfeestje. Hij heeft al zijn vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd. Iedereen is verkleed. Er is een piraat, een astrona... »
 
 
 
 
 

Borre
Borre
Vanaf 9 jaar. Stel je eens voor dat je jezelf op straat tegenkomt. Dat is al behoorlijk vreemd. Maar dan heeft hij of zij ook nog eens drie ogen. En dan zie ... »
 
 
 
 
 

Borre en de Kerkhof Kids
Borre en de Kerkhof Kids
Vanaf 7 jaar. Als Borre, Radijs, Ovi en Elle langs het autokerkhof lopen, zien ze op een berg wrakken een busje staan. 'Dat wordt ons geheime clubhuis,' zegt... »
 
 
 
 
 

Borre en de pinguin
Borre en de pinguin
Vanaf 4 jaar. Heb jij weleens een vreemde kat rond jouw huis zien lopen? Daar kijkt Borre nu niet meer van op, want in dit boek waggelt er opeens een pinguï... »