Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bikini
Bikini
Op een van de paradijselijke stranden van Hawaii verdwijnt een prachtige jonge vrouw. Nog voor haar zwaar verminkte, levenloze lichaam wordt gevonden, raakt ... »
 
 
 
 
 

De eerstverlorene
De eerstverlorene
Slechts een paar uur nadat ze elkaar eeuwige trouw hebben beloofd, worden David en Melanie Brandt op brute wijze vermoord. Iemand is hun luxe bruidssuite in ... »
 
 
 
 
 

Pak me dan...
Pak me dan...
 »
 
 
 
 
 

De affaire
De affaire

Tijdens een dinertje ontmoet Angelica, die een succesvol kinderboekenschrijfster is, de charmante Jack. Hij is eigenaar van een wijngaard in Zuid–Afrik... »
 
 
 
 
 

Moordweekend
Moordweekend
Enkele minuten nadat Abbie en haar beste vriendinnen uit een privéhelikopter zijn gestapt, betreden ze het meest luxueuze hotel dat ze ooit hebben gezien; h... »
 
 
 
 
 

Meisjes plagen...
Meisjes plagen...
 »
 
 
 
 
 

Cross fire
Cross fire
Alex Cross heeft eindelijk zijn vriendin Brianna Stone ten huwelijk gevraagd. Maar de feestelijkheden moeten worden uitgesteld als twee corrupte politici wor... »
 
 
 
 
 

De zevende hemel
De zevende hemel
San Francisco wordt opgeschrikt door een reeks brandstichtingen met fatale gevolgen. De slachtoffers hebben één ding gemeen: het betreft allemaal rijke, su... »
 
 
 
 
 

De vijftiende affaire
De vijftiende affaire
Een brute moord in een van de meest luxe hotels in San Francisco doet het levensgeluk van Lindsay Boxer kantelen. Het onderzoek leidt naareen knappe blonde v... »
 
 
 
 
 

1st To Die
1st To Die
As the only woman homicide inspector in San Francisco, Lindsay Boxer has... »