Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het tiende jaar
Het tiende jaar
De bruiloft van brigadier Lindsay Boxer lijkt snel vergeten als ze wordt opgeroepen om een gruwelijk misdrijf op te lossen: een tienermeisje is voor dood ach... »
 
 
 
 
 

Mijn wil geschiede
Mijn wil geschiede
James Patterson
Mijn wil geschiede
San Francisco is geschokt door de moorden op een jong meisje en een oude vrouw. Wanneer kort daarop twee nieuwe slachtoffe... »
 
 
 
 
 

De derde aanslag
De derde aanslag
James Patterson
De derde aanslag
San Francisco maakt zich op voor een topconferentie van de belangrijkste wereldleiders, de zongenoemde G8. De autoriteiten i... »
 
 
 
 
 

Het negende oordeel
Het negende oordeel
Sarah Wells lijkt een alledaagse vrouw ze is getrouwd en werkt als lerares Engels. Maar rsquos nachts ontpopt ze zich als een juwelendief. Terwijl haar rijke... »
 
 
 
 
 

De vierde seconde
De vierde seconde
Na een schietpartij waarbij een tiener sterft en een ander voor de rest van zijn leven verlamd raakt wordt inspecteur Lindsay Boxer op nonactief gesteld. Ter... »
 
 
 
 
 

Kat en muis
Kat en muis
Een spoor van lijken, met één enkel doel: een spel spelen met Alex Cross. Vijf jaar geleden heft Cross de briljante, megalomane seriemoordenaar Gary Soneji... »
 
 
 
 
 

Bikini
Bikini
Swimsuit, Breast, Groin, Buttocks, Tankini, Human swimming, Thong (clothing), G- string, Shorts, Webster's Dictionary, Çatalhöyük, Greco- Roman world, Lou... »
 
 
 
 
 

Een hart van glas
Een hart van glas
 »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
Lombardo's Steak House is beroemd om zijn steaks en clientèle, en berucht om de moord op een maffia-advocaat. Journalist Nick Daniels maakt de afrekening va... »
 
 
 
 
 

Slotpleidooi
Slotpleidooi
James Patterson Slotpleidooi
Jack Mullen is een jonge, ambitieuze rechtenstudent. Hij heeft een knappe vriendin, loopt stage bij een succesvol advocatenkanto... »