Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bekentenis van een moordverdachte
Bekentenis van een moordverdachte
Na de nacht van de moord op Malcolm en Maud Angel weet hun dochter Tandy drie dingen zeker:
1. Zij was de laatste persoon die haar ouders nog in leven heeft ... »
 
 
 
 
 

Nypd Red
Nypd Red
 »
 
 
 
 
 

Het negende oordeel
Het negende oordeel
Sarah Wells lijkt een alledaagse vrouw; ze is getrouwd en werkt als lerares Engels. Maar ze koestert ook een grote droom en om die te bereiken verdient ze s... »
 
 
 
 
 

Max
Max
A Maximum Ride Novel »
 
 
 
 
 

Dubbelspel
Dubbelspel
Wanneer in een auto de half ontblote lichamen van een socialite en een highschooldirecteur worden gevonden, wordt deze brute daad direct breed uitgemeten in ... »
 
 
 
 
 

De zaak tegen Alex Cross
De zaak tegen Alex Cross
Alex Cross stond nog nooit aan de verkeerde kant van de wet. Maar nu hij beschuldigd is van het neerschieten van de handlangers van zijn aartsvijand Soneji, ... »
 
 
 
 
 

Das 8. Geständnis
Das 8. Geständnis
Das 8. Geständnis »
 
 
 
 
 

Jack & Jill
Jack & Jill
In the middle of the night a controversial U.S. senator is found murdered inbed in his Georgetown piedaterre. The police turn up only one clue amysterious rh... »
 
 
 
 
 

In de naam van de vader
In de naam van de vader
Alex Cross, voormalig rechercheur bij de politie van Washington D.C., kent meer problemen dan alleen de misdaad die hij bestrijdt. Hij leeft gescheiden van z... »
 
 
 
 
 

The Beach House
The Beach House
The second that Columbia law student Jack Mullen steps down from the train at East Hampton, he knows that something is very wrong. The police believe his bro... »