Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nickname
Nickname
<p>Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te h... »
 
 
 
 
 

Medicijn
Medicijn
Alleen een klein en machtig eliteclubje weet dat er al jaren een middel tegen veroudering bestaat. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünbe... »
 
 
 
 
 

Zomerzonde
Zomerzonde
 »
 
 
 
 
 

Pretty Boy
Pretty Boy
Terwijl Anna carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Lisa is directeur
van een luchtvaartmaatschappij en moet haar zakelijke talent t... »
 
 
 
 
 

Botsing
Botsing
<p>Anna is even ambitieus als gevoelig. Terwijl ze carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop.
Lisa is directeur van een luchtvaartmaats... »
 
 
 
 
 

Medicijn
Medicijn
Een klein en machtig eliteclubje gebruikt al jaren een middel tegen veroudering. Wat hen betreft blijft dat geheim. Ontdekker Jacob Grünberg
wil echter were... »
 
 
 
 
 

Pretty Boy
Pretty Boy
Wanneer Hannah de geheimzinnige Jack ontmoet, denkt ze dat ze de ware heeft gevonden. Maar waarom doet hij zo vreemd als er een kind vermist wordt in hun omg... »
 
 
 
 
 

Nickname
Nickname
<p>Intimiteiten en intriges op internet</p><p>Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze ... »
 
 
 
 
 

Backcard Nicname set
Backcard Nicname set
 »
 
 
 
 
 

Nickname
Nickname
Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebb... »