Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Enkele reis Harmelen
Enkele reis Harmelen
In de treinramp bij Harmelen, 1962, raken drie jonge vrouwen ernstig gewond. Ze kennen elkaar niet, maar ontmoeten elkaar op de ziekenhuiszaal waar ze alle d... »
 
 
 
 
 

Door het water
Door het water
Een stormachtige nacht begin, 1953. Elsa bevalt van een zoon, Pieter, een zwak en huilerig kind. Op haar kamer ligt een onbekende vrouw, gevlucht voor het ho... »
 
 
 
 
 

Verborgen verleden
Verborgen verleden
Vanwege het werk van hun vader, die huisarts is, verhuizen de tweelingzusjes Herma en Karin naar het Drentse platteland. Waren ze voorheen onafscheidelijk, n... »
 
 
 
 
 

Alles draait om Henk
Alles draait om Henk
Henk is een verstokte vrijgezel. Hij heeft een goede baan, maar woont nog steeds bij moeder Nella thuis. Moeder Nella is wars van veranderingen en elke dag, ... »
 
 
 
 
 

Sprookjes bestaan wel
Sprookjes bestaan wel
Sprookjes bestaan wel van Ina van der Beek, een roman als een modern sprookje! Op het eerste gezicht heeft Tim Borgez het allemaal: hij is een bekende zanger... »
 
 
 
 
 

Alleen verder
Alleen verder
Historische roman van Ina van der Beek: Alleen verderWanneer de Joodse onderduikers Sam en Hannah Cohen verraden worden, heeft dat grote gevolgen voor Hans e... »
 
 
 
 
 

Gods liefde voor jou
Gods liefde voor jou
God houdt van je! Je mag leven vanuit zijn liefde en die liefde uitdelen aan de mensen om je heen. Ina van der Beek schreef 101 overdenkingen met de centrale... »
 
 
 
 
 

Herfstparels
Herfstparels
Voor Jenneke, een jonge vrouw uit Drenthe, is het leven niet altijd makkelijk. Haar man Peter heeft een nieuwe baan waardoor hij veel van huis is en Jenneke ... »
 
 
 
 
 

In de schaduw
In de schaduw
<p>In deze roman van Ina van der Beek groeit Fleur op in de schaduw van haar overleden zusje Roos. Als Roos overlijdt door een val van de schommel, is moeder... »