Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brieven uit Genua
Brieven uit Genua
Brieven uit Genua is de natuurlijke tegenhanger van La Superba. Het speelt zich voor het grootste deel af in dezelfde stad. De roman komt erin ter sprake, en... »
 
 
 
 
 

In de naam van de hond
In de naam van de hond
In de naam van de hond bevat een zestiental hemelsbreed uitwaaierende gedichten die in alle opzichten waarlijk 'groot' kunnen worden genoemd: elk afzonderlij... »
 
 
 
 
 

Quarantaine
Quarantaine
Op 20 april schreef Ilja Leonard Pfeijffer in zijn ‘Viraal dagboek’: ‘In de eerste zin van zijn verslag van de Peloponnesische Oorlog zegt Thucydides d... »
 
 
 
 
 

Van oorlog en liefde
Van oorlog en liefde
 »
 
 
 
 
 

Een meeuw
Een meeuw
 »
 
 
 
 
 

De Griekse Mythen
De Griekse Mythen
Iedere generatie heeft haar eigen boek met de Griekse mythen. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het boek voor de 21ste eeuw.<br/><br/>Ilja Leonard Pfeijffer den... »
 
 
 
 
 

Grand Hotel Europa
Grand Hotel Europa
De schrijver neemt zijn intrek in het illustere maar in verval geraakte Grand Hotel Europa om te overdenken waar het is misgegaan met Clio, op wie hij in Gen... »
 
 
 
 
 

Duetten
Duetten
De vriendschap tussen Erik Jan Harmens en Ilja Leonard Pfeijffer is gebaseerd op hun compromisloosheid; hun liefde voor taal; het gevoel voor vuige humor; de... »
 
 
 
 
 

Second life
Second life
Second Life is een explosief groeiende driedimensionale virtuele wereld waarin bewoners kunnen zijn wie ze willen, doen wat ze altijd hadden gedroomd te doen... »
 
 
 
 
 

De Griekse mythen
De Griekse mythen
Iedere generatie heeft haar eigen boek met de Griekse mythen. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het boek voor de eenentwintigste eeuw.Ilja Leonard Pfeijffer den... »