Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Antieken
De Antieken
In De Antieken vertelt Ilja Leonard Pfeijffer het verhaal van de klassieke literatuur van Homerus tot de val van Rome. Hij doet dat op een aanstekelijke, ori... »
 
 
 
 
 

Canon van de Europese poëzie
Canon van de Europese poëzie
Ilja Leonard Pfeijffer en Gert Jan de Vries<br/>De canon van de Europese poëzie<br/><br/>omslag Suzan Beijer<br/>nur 306<br/>gebonden met stofomslag<br/>14 ... »
 
 
 
 
 

Brieven uit Genua
Brieven uit Genua
<i>Brieven uit Genua</i> is de natuurlijke tegenhanger van <i>La Superba</i>. Het speelt zich voor het grootste deel af in dezelfde stad. De roman komt erin ... »
 
 
 
 
 

De veelstemmige man
De veelstemmige man
Sinds 2007 heeft Ilja Leonard Pfeijffer vrijwel ieder jaar een toneeltekst afgeleverd. Dat heeft avondvullend werk als Malpensa, Blauwdruk voor een nog beter... »
 
 
 
 
 

De man van vele manieren
De man van vele manieren
Eind vorige eeuw maakte hij met een zelden vertoond aplomb zijn opwachting in de stijlkamers van de Nederlandse poëzie. Aan antichambreren had deze brutale ... »
 
 
 
 
 

Set 20x Fries Boekenweekgeschenk Boekenweek 2022
Set 20x Fries Boekenweekgeschenk Boekenweek 2022
<p>De bestelperiode is gesloten. Indien u nog een nabestelling plaatst, betekent dit dat u op de reservelijst komt te staan. Levering vindt dan, zolang de vo... »
 
 
 
 
 

Peachez, een romance
Peachez, een romance
Voor <em>Peachez, een romance</em> heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd word... »
 
 
 
 
 

La Superba
La Superba
Deze roman is een monument voor een stad zoals er maar één is: Genua, La Superba (de hoogmoedige). En meer nog dan een roman over een schokkend echte en la... »