Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Second life
Second life
Second Life is een explosief groeiende driedimensionale virtuele wereld waarin bewoners kunnen zijn wie ze willen, doen wat ze altijd hadden gedroomd te doen... »
 
 
 
 
 

De Griekse mythen
De Griekse mythen
Iedere generatie heeft haar eigen boek met de Griekse mythen. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het boek voor de eenentwintigste eeuw.Ilja Leonard Pfeijffer den... »
 
 
 
 
 

Het grote baggerboek
Het grote baggerboek
Een klassieker van Ilja Leonard Pfeijffer: het baggerwezen als het ware bestaan

Een baggeraar van De Koninklijke BV loopt tijdens <em>shore leave</em> in ee... »
 
 
 
 
 

Peachez, een romance
Peachez, een romance
Voor <em>Peachez, een romance</em> heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd word... »
 
 
 
 
 

Van de eerste tot de laatste liefde
Van de eerste tot de laatste liefde
Het is vrijwel onmogelijk om op een breder terrein in de literatuur werkzaam te zijn dan Ilja Leonard Pfeijffer. Hij schrijft romans, verhalen, gedichten, co... »
 
 
 
 
 

De filosofie van de heuvel
De filosofie van de heuvel
Een dichter van ruim honderd kilo en een Russische fotografe besluiten op 1 juni 2008 kwart voor vier 's middags om vanuit Leiden naar Rome te fietsen. Ze zi... »
 
 
 
 
 

Idyllen
Idyllen
Hij viel de poëzie binnen als Genghis Khan. Zijn verzengende verzen verpletterden de horigen die rilden van angst en ontzag. En toen zweeg hij. Zeven jaar d... »
 
 
 
 
 

Van de vierkante man
Van de vierkante man
Van het eerste tot en met het laatste gedicht frappeert deze debuutbundel van Ilja Leonard Pfeijffer door zijn rijkdom aan beelden en klanken en door de afwi... »
 
 
 
 
 

De Griekse mythen
De Griekse mythen
Iedere generatie heeft haar eigen boek met de Griekse mythen. Ilja Leonard Pfeijffer schreef het boek voor de eenentwintigste eeuw.<br/><br/>Ilja Leonard Pfe... »