Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De hemelse kamer
De hemelse kamer
Een man wordt wakker naast een jonge vrouw die sprekend lijkt op zijn jeugdliefde. Een nachtmerrie begint.De vierenveertigjarige hoboïst Lino Nomellini spee... »
 
 
 
 
 

Gedurig nader
Gedurig nader
Gedurig nader ontleent zijn titel aan een stichtelijk embleem van Jan Luyken uit 1711. Maar in plaats van bij het besef van de vergankelijkheid van onze dag... »
 
 
 
 
 

Het Artisbestiarium
Het Artisbestiarium
De mooiste dierengedichten uit de wereldliteratuurSamengesteld door Huub BeurskensIn Het Artisbestiarium heeft Huub Beurskens ruim 70 dierengedichten verzame... »
 
 
 
 
 

Ladder van pontormo
Ladder van pontormo
 »
 
 
 
 
 

Hotel Eden
Hotel Eden
Hotel Eden biedt een waaier aan gedichtvormen en thema's. Het banale en alledaagse verstaan zich met het hogere en vloeien erin over. Eenvoud en complexiteit... »
 
 
 
 
 

15 fietsverhalen
15 fietsverhalen
 »
 
 
 
 
 

Cahier ABV
Cahier ABV
 »
 
 
 
 
 

Maar waar is het drama?
Maar waar is het drama?
In een speelse, lichtvoetige stijl voert Huub Beurskens de lezer in 'Maar waar is het drama?' mee op een tocht die langs alle aspecten van de hedendaagse cul... »
 
 
 
 
 

Steyler
Steyler
Wanneer voormalig antiquaar en galeriehouder Mathieu op bezoek gaat bij de schilder Luc, die teruggetrokken in de Dordogne woont en werkt, raakt hij verstrik... »