Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stille grond
Stille grond
Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontb... »
 
 
 
 
 

Schemerzone
Schemerzone
Kate werkt als verpleegkundige in een Londense priv├ękliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen e... »
 
 
 
 
 

Als alles duister wordt
Als alles duister wordt
Op een avond botst Claire Maenhout op een hoge voetgangersbrug nabij een vrijwel verlaten station tegen een man op. Ze heeft haast om de laatste trein naar h... »
 
 
 
 
 

Korte verhalen
Korte verhalen
In dit ebook vind je twee spannende korte verhalen van Hilde Vandermeeren: De vuurtoren en In het vizier. De vuurtoren verscheen eerder in het prestigieuze A... »
 
 
 
 
 

Camping Zeevos
Camping Zeevos
Will en zijn kleine broertje Harry wonen samen met hun moeder in een stacaravan in Camping Zeevis. Dat doen ze stiekem, want eigenlijk mag je daar alleen maa... »
 
 
 
 
 

Later word ik...
Later word ik...
Weet je veel over haarverzorging?
Ben je handig, netjes en precies?
Maak je anderen graag mooi?
Ben je op de hoogte van de laatste modetrends?
Zou je niets... »
 
 
 
 
 

Later word ik dokter
Later word ik dokter
Alles wat je moet weten als je later dokter wilt worden. Met spannende doeopdrachten en leuke kleurrijke illustraties. »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogel... »
 
 
 
 
 

Scorpio
Scorpio
Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie ... »
 
 
 
 
 

Het mysterie van de drie vazen
Het mysterie van de drie vazen
Nachtraven. Het Mysterie Van De Drie Vazen »