Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stille grond
Stille grond
Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontb... »
 
 
 
 
 

Schemerzone
Schemerzone
Kate werkt als verpleegkundige in een Londense priv├ękliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen e... »
 
 
 
 
 

Als alles duister wordt
Als alles duister wordt
Op een avond botst Claire Maenhout op een hoge voetgangersbrug nabij een vrijwel verlaten station tegen een man op. Ze heeft haast om de laatste trein naar h... »
 
 
 
 
 

De jacht op de valse koekjes
De jacht op de valse koekjes
De vader van Floor is bakker. Zijn koekjes zijn de lekkerste van de hele streek. Toch gaat het slecht met zijn zaak. Ene Karel Krent heeft de oude fabriek in... »
 
 
 
 
 

Het mysterie van de drie vazen
Het mysterie van de drie vazen
Nachtraven. Het Mysterie Van De Drie Vazen »
 
 
 
 
 

Scorpio
Scorpio
Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie ... »
 
 
 
 
 

Later word ik kok
Later word ik kok
In dit boek vind je alles wat je wilt weten als je kok wilt worden. Met spannende doeopdrachten en leuke kleurrijke illustraties. »
 
 
 
 
 

Het grote Paulien-plan
Het grote Paulien-plan
Op-En-Top Noor En Fien Het Grote Paulien-Plan »
 
 
 
 
 

Later word ik dokter
Later word ik dokter
Alles wat je moet weten als je later dokter wilt worden. Met spannende doeopdrachten en leuke kleurrijke illustraties. »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd
aan kickboksen. Door gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze
mensen zo veel mogelijk op a... »