Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Vuurman
De Vuurman
Het dorp van Pedro en Alexander wordt opgeschrikt door een aantal branden. Ook hun boomhut gaat in vlammen op. De branden zijn gesticht door een man die zich... »
 
 
 
 
 

De jacht op de valse koekjes
De jacht op de valse koekjes
De vader van Floor is bakker. Zijn koekjes zijn de lekkerste van de hele streek. Toch gaat het slecht met zijn zaak. Ene Karel Krent heeft de oude fabriek in... »
 
 
 
 
 

Moord in de wijk
Moord in de wijk
In een rustige woonwijk gebeurt een moord. De politie vindt geen spoor van de dader. De bewoners zijn bang en de onrust neemt toe. Twee buren trekken op onde... »
 
 
 
 
 

Strijd op de dansvloer
Strijd op de dansvloer
Op en Top Noor en Fien. Paullien en Zo, de beste vriendinnen van Noor en Flen zitten op... »
 
 
 
 
 

Mijn mooiste dierensprookjeskijkboek
Mijn mooiste dierensprookjeskijkboek
De wolf is de zeven geitjes te slim af. Het lelijke eendje groeit uit tot een mooie zwaan. Dieren spelen de hoofdrol in dit bijzondere kijkboek In verhalen z... »
 
 
 
 
 

Scorpio
Scorpio
Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie ... »
 
 
 
 
 

Een woord te veel
Een woord te veel
<b>Hoe goed ken jij je partner?</b>

Cynthia heeft geweldig nieuws gekregen: ze is uitverkoren om mee te doen aan een nieuwe realityshow en dat zal haar leve... »
 
 
 
 
 

Schemerzone
Schemerzone
Kate werkt als verpleegkundige in een Londense privékliniek. Ze komt erachter dat ze narcolepsie heeft, waardoor ze onverwacht een slaapaanval kan krijgen e... »
 
 
 
 
 

Het uitzonderlijke leven van Violetta Vonk
Het uitzonderlijke leven van Violetta Vonk
- Nieuw boek van bekroond auteur Hilde Vandermeeren.- Grappig en ontroerend verhaal over een meisje dat wil weten waarom ze uitzonderlijk is.Violetta Vonk is... »
 
 
 
 
 

Binnenpoes buiten
Binnenpoes buiten
Vanaf 5 jaar. Een teder verhaal over een klein meisje dat niets begrijpt van mamas regels en ze daarom niet altijd naleeft. De prachtige tekeningen maken dit... »