Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scorpio
Scorpio
Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie ... »
 
 
 
 
 

Voetballer
Voetballer
Speel je graag voetbal?Ben je fit en snel en kan je goed overweg met een voetbal? Vind je het leuk om veel en hard te trainen?Kan je goed luisteren naar de c... »
 
 
 
 
 

Een woord te veel
Een woord te veel
<b>Hoe goed ken jij je partner?</b>

Cynthia heeft geweldig nieuws gekregen: ze is uitverkoren om mee te doen aan een nieuwe realityshow en dat zal haar leve... »
 
 
 
 
 

Der zwölfte Mann
Der zwölfte Mann
Der zwölfte Mann »
 
 
 
 
 

Maankind
Maankind
Simon is tien jaar en heel bijzonder de maan is zijn vriend de zon zijn vijand. De zon kan hem heel ziek maken en daarom kan hij overdag bijna niet naar buit... »
 
 
 
 
 

De toeschouwers
De toeschouwers
Marion werkt als freelance webdesigner en doet in haar vrije tijd aan kickboksen. Door bepaalde gebeurtenissen uit haar verleden houdt ze mensen zoveel mogel... »
 
 
 
 
 

Stille grond
Stille grond
Glasgow 1983. Tijdens een stormachtige novembernacht verdwijnt de zesjarige Rosie Thompson uit de slaapkamer die ze deelt met haar tweelingzusje. Daarna ontb... »
 
 
 
 
 

Camping Zeevos
Camping Zeevos
Will en zijn kleine broertje Harry wonen samen met hun moeder in een stacaravan in Camping Zeevis. Dat doen ze stiekem, want eigenlijk mag je daar alleen maa... »
 
 
 
 
 

Nachtraven
Nachtraven
 »
 
 
 
 
 

Kinderen eerst
Kinderen eerst
<b>Een ervaren oppas kun je volledig vertrouwen. Toch?</b>

Alleenstaande moeder Jill vindt eindelijk de ideale woning waar haar twee dochters kunnen opgroei... »