Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dag en nacht
Dag en nacht
Tongeren, een vroege lentedag. Een dag als alle andere voor directie en personeel van hotel Eburon. Of toch niet? Want net als op andere dagen zijn het voora... »
 
 
 
 
 

Maanlicht van een andere planeet
Maanlicht van een andere planeet
Louis Tinner, de held uit de voorgaande romans De man die werk vond, Nog drie keer slapen en ik word wakker en Trager dan de snelheid, is thans een flinke ze... »
 
 
 
 
 

Zeik en het lijk op de dijk
Zeik en het lijk op de dijk
Er ligt een lijk op de dijk, dat sporen draagt van een hard voorwerp en is aangevreten door vogels. Wat is hier in godsnaam aan de hand? Wel is duidelijk dat... »
 
 
 
 
 

Val dood!
Val dood!
 »
 
 
 
 
 

Verhalen van Herman Brusselmans
Verhalen van Herman Brusselmans
In dit boek heeft Herman Brusselmans 1957 het over zijn jeugd. Dat was geen gewone jeugd. Brusselmans maakte de gekste dingen mee. Als kind moest hij door he... »
 
 
 
 
 

Feest bij de familie Van de Velde
Feest bij de familie Van de Velde
De oude Van de Velde wordt 85 jaar. Z'n vrouw organiseert een feest, waarvoor familieleden en enige vrienden zijn uitgenodigd. Een andere invité is een verr... »
 
 
 
 
 

Danny
Danny
Met Danny Muggepuut, de gevierde Gentse schrijver en voorzitter-coach van minivoetbalclub Real De Rakkertjes, creëerde Herman Brusselmans een nu al legendar... »
 
 
 
 
 

De tafel
De tafel
HB is gek, of bezig het te worden. Twee psychiaters onderzoeken hem en hij wordt weggeborgen in een instituut in de Lembeekse bossen, waaruit hij na een inci... »
 
 
 
 
 

Prachtige ogen
Prachtige ogen
In Prachtige ogen, de eerste roman van Herman Brusselmans, zet literatuurstudent Julius Cramp zich af tegen de rest van de wereld. Julius kan niet onthouden ... »
 
 
 
 
 

Zeik
Zeik
De moordbrigade van Gent loste in het begin van de jaren zestig procentueel gezien de meeste moorden van heel West-Europa op, was de eerste brigade ter werel... »