Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het huwelijk van Jan en Sofie
Het huwelijk van Jan en Sofie
Jan en Sofie ontmoeten elkaar dankzij het toeval en het lot. De vonk slaat over. Ze zijn allebei jong, knap, cynisch en hebben groene ogen. De toestand in de... »
 
 
 
 
 

Kaloemerkes in de zep
Kaloemerkes in de zep
Wat zullen we nu krijgen? Ja ja, het is wel degelijk een nieuwe roman van Herman Brusselmans. Het is alweer een werkje om duimen en vingers bij af te likken.... »
 
 
 
 
 

Vlucht voor mij
Vlucht voor mij
Vlucht voor mij is het zevende deel in de reeks nieuw verzameld werk, waarin de vroege boeken van Herman Brusselmans in nieuwe uitgaven verschijnen.Herman Br... »
 
 
 
 
 

Feest bij de familie Van de Velde
Feest bij de familie Van de Velde
De oude Van de Velde wordt 85 jaar. Z'n vrouw organiseert een feest, waarvoor familieleden en enige vrienden zijn uitgenodigd. Een andere invité is een verr... »
 
 
 
 
 

Zeik
Zeik
De moordbrigade van Gent loste in het begin van de jaren zestig procentueel gezien de meeste moorden van heel West-Europa op, was de eerste brigade ter werel... »
 
 
 
 
 

Problemen die er geen zijn
Problemen die er geen zijn
De personages in de zestien verhalen waaruit deze bundel bestaat, zijn zelden achttien karaat. Ze hebben fysieke en/of psychische troebelen, voelen zich niet... »
 
 
 
 
 

Biografie van John Muts
Biografie van John Muts
Na jaren vol studie, bezoek aan ontelbare bibliotheken, diepe contemplatie, sisyfusarbeid en schrijfwerk heeft Herman Brusselmans zijn monumentale John Muts-... »