Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloed spuwen naar de hematoloog
Bloed spuwen naar de hematoloog
Bloed spuwen naar de hematoloog is een psychologische roman, waarin de karakters tot in de diepste kern van hun ziel ontleed worden, en wel op zo'n manier da... »
 
 
 
 
 

Poppy en Eddie en Manon
Poppy en Eddie en Manon
Kan Poppy en Eddie en Manon nu al de beste roman van Vlaanderen en Nederland genoemd worden? Ja, zonder problemen. We hebben immers te maken met de drie schi... »
 
 
 
 
 

De perfecte koppijn
De perfecte koppijn
Danny Muggepuut, die we al kennen uit Muggepuut, schrijft aan zijn roman De Koekeloerders. Het werk schiet niet echt op. Bovendien moet hij zich bezighouden ... »
 
 
 
 
 

Ex-roker
Ex-roker
Op 1 oktober stopte Herman Brusselmans met roken. Vanaf deze voor hem historische dag hield hij, tot en met de eerste november, een dagboek bij over z’n st... »
 
 
 
 
 

Hij schreef te weinig boeken
Hij schreef te weinig boeken
Hij schreef te weinig boeken is het 75ste boek van Herman Brusselmans. Het is een autobiografie waarin hij zichzelf op de hielen zit, z'n adem in z'n nek voe... »
 
 
 
 
 

Droogte
Droogte
Fazio heeft een moeilijke scheiding achter de rug. Hij is zijn werk kwijt en heeft geldgebrek. Hij kan zijn psychiater niet meer betalen. Hij is stevig aan d... »
 
 
 
 
 

Ex-drummer
Ex-drummer
Drie losers gaan op zoek naar een drummer en vragen het ikpersonage of hij de taak op zich wil nemen. Hij hapt toe en aldus begint de geschiedenis van de sle... »