Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Knock out
Knock out
Een heel gewone knul belandt in de drugshandel. Een zachtaardige jongen wordt kickbokskampioen. Zijn verhaal is niet bepaald geschikt voor watjes. <br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Jane
Jane
Een dartel meisje krijgt te maken met een sadistische stiefvader.Een gekwelde jonge vrouw dreigt van het leven te verliezen.Een getraumatiseerde vrouw wordt ... »
 
 
 
 
 

Onderweg met Mozes
Onderweg met Mozes
‘Onderweg met…’ is een serie praktische boeken van Henk Stoorvogel met Bijbelstudies over Jozef, Mozes, Jozua, Simson, de Samaritaan, Paulus en Petrus.... »
 
 
 
 
 

Jezus leven
Jezus leven
Henk Stoorvogel neemt je in Jezus leven mee naar het hart van Jezus.<br/> <br/> De belichaming van het goede, een mens uit één stuk, een man met een missie... »
 
 
 
 
 

Laat je droom varen
Laat je droom varen
Een verlegen jongeman wordt een enthousiaste visionair.Een dromer zonder diploma's staat voor een immense opgave.Een timmerman bouwt de ark van Noach.Ik werd... »
 
 
 
 
 

Zoe ( DVD)
Zoe ( DVD)
Zoë (Grieks voor ‘leven’) is zowel een prachtig<br/>evangelisatiemedium als een middel om na te<br/>denken en samen te spreken over het leven als<br/>chri... »
 
 
 
 
 

Den Haag
Den Haag
 »
 
 
 
 
 

MUSK4
MUSK4
 »
 
 
 
 
 

Vriendschap of je leven
Vriendschap of je leven
<p>Henk Stoorvogel en Pieter Struik schreven samen ‘Vrienden of je leven’, een mannenboek over vriendschap en persoonlijke groei. Ze willen in Nederland ... »
 
 
 
 
 

David een man naar Gods hart
David een man naar Gods hart
David inspireert, ontroert en daagt uit. Met zijn God sprong hij over muren. Geen Goliath boezemde hem angst in. Maar ook overtrad hij zo'n beetje elk gebod.... »