Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Bergrede
De Bergrede
In zijn voorwoord bij De Bergrede schrijft Henk Binnendijk: 'Ik geloof met mijn hele hart dat God de Bijbel heeft gegeven aan gewone mensen. En dat gewone me... »
 
 
 
 
 

Het verlangen van God
Het verlangen van God
Het verlangen van God: een hartverwarmende blik op oneindig.Hoe ziet Gods toekomst eruit? En hoe ziet onze toekomst eruit? Die vragen zijn het uitgangspunt v... »
 
 
 
 
 

Onderkoning bij de gratie Gods
Onderkoning bij de gratie Gods
Van lijden tot heerlijkheid: het leven van Jozef in een notendop. Met bijzondere lessen voor iedere christen. Henk Binnendijk was er niet bij. Maar soms zou ... »
 
 
 
 
 

Hoe ziet de hemel eruit?
Hoe ziet de hemel eruit?
Henk Binnendijk weet niet hoe de hemel er uit ziet. En toch wilde hij er graag een boek over schrijven. Want de Bijbel begint met de woorden: ‘In het begin... »
 
 
 
 
 

Dichtbij God
Dichtbij God
Het persoonlijke contact met God is de essentie van het geloof. Hij wil graag dat mensen dichtbij Hem zijn.Onderwerp dat iedere christen bezighoudtTopauteur ... »
 
 
 
 
 

Zoals Mozes
Zoals Mozes
 »
 
 
 
 
 

De bergrede
De bergrede
De Bergrede: grondwet van het Koninkrijk der Hemelen. 'Ik geloof met mijn hele hart dat God de Bijbel heeft gegeven aan gewone mensen', schrijft Henk Binnend... »