Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module van Tendens GHV worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende en afrondende werkzaamheden... »
 
 
 
 
 

Bartender
Bartender
Tendens. Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de bartender. De... »
 
 
 
 
 

Backoffice hotel
Backoffice hotel
 »
 
 
 
 
 

Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module zalen en partijen van Tendens GHV wordt ingegaan op het verrichten van full-service werkzaamheden, het gereedmaken van zaalruimte, het verkope... »
 
 
 
 
 

Gastheer/-vrouw
Gastheer/-vrouw
Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de gastheer. Het ontvangst, verblijf en afscheid van de gast komen aan bod met onderwerpen die daarbij horen, zoa... »
 
 
 
 
 

Werkboek Promoten en verkopen hotel
Werkboek Promoten en verkopen hotel
Tendens Toerisme en Recreatie draagt bij aan de ontwikkeling tot gastvrije en klantgerichte dienstverleners. Als dienstverlener ga je aan de slag in bedrijve... »
 
 
 
 
 

mbo-opleiding gastheer/gastvrouw
mbo-opleiding gastheer/gastvrouw
In dit werkboek Rekenen in de bediening gaat de student oefenen met alle rekenvaardigheden die hij als gastheer moet bezitten, zoals:<br/>- het werken met in... »
 
 
 
 
 

Oriëntatie op branche en beroep
Oriëntatie op branche en beroep
Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is ... »
 
 
 
 
 

Horeca ontvangst
Horeca ontvangst
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de ontvangstfase. De leerling leert wat voorbereidende werkzaamhed... »
 
 
 
 
 

vmbo horeca
vmbo horeca
In dit oriëntatiewerkboek maken de leerlingen kennis met het werken in het restaurant en in de keuken. Basisbegrippen als beroepskleding, mastiek en mise-en... »