Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo - opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module van Tendens GHV worden de mastiek- en mise-en-placewerkzaamheden behandeld. Er wordt ingegaan op de voorbereidende en afrondende werkzaamheden... »
 
 
 
 
 

Starten van een eigen horecabedrijf
Starten van een eigen horecabedrijf
Wat komt er allemaal kijken bij het starten van een eigen horecabedrijf? Dit bronnenboek behandelt onder andere het ondernemingsplan, wet- en regelgeving en ... »
 
 
 
 
 

Oriëntatie op branche en beroep
Oriëntatie op branche en beroep
Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is ... »
 
 
 
 
 

basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
basisberoepsgerichte leerweg/kaderberoepsgerichte leerweg leerjaar 3
De pakketsamenstelling van Tendens HTRV voor leerjaar 3 ziet er als volgt uit: <br/><br/>Voor de leerling<br/>* folio werkmateriaal <br/>* bronnenwebsite met... »
 
 
 
 
 

Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
Mbo; Opleiding gastheer/gastvrouw
In deze module zalen en partijen van Tendens GHV wordt ingegaan op het verrichten van full-service werkzaamheden, het gereedmaken van zaalruimte, het verkope... »
 
 
 
 
 

Meewerken in conference en banqueting en rooms division
Meewerken in conference en banqueting en rooms division
In dit werkboek gaat de student zich verdiepen in de afdelingen conference & banqueting en rooms division. Ook sociale hygiëne komt aan bod.Dit werkboek spi... »
 
 
 
 
 

niveau 2
niveau 2
Dit is een tweedelig fullcolournaslagwerk. Hierin kan de cursist alles vinden op het gebied van warenkennis, productkennis, serveertechnieken.<br/><br/> »
 
 
 
 
 

Horeca ontvangst
Horeca ontvangst
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als gastheer/-vrouw in het restaurant tijdens de ontvangstfase. De leerling leert wat voorbereidende werkzaamhed... »