Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vierde dimensie
De vierde dimensie
De Vierde Dimensie is een verhaal over de onzichtbare wereld om ons heen, die bepalend is voor succes. Het is een boek dat inzicht geeft in de wetmatigheden ... »
 
 
 
 
 

Perron 7
Perron 7
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
 
 
 
 
 

KI
KI
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
 
 
 
 
 

Ki wijsheid
Ki wijsheid
Prachtig spreukenboek De magie van 108 spreukenWoorden dragen soms magie in zich. Het is bijzonder hoeveel kracht er in een paar woorden of een enkele zin ka... »
 
 
 
 
 

Orakel kaarten
Orakel kaarten
 »
 
 
 
 
 

Himalaya
Himalaya
Dit boek staat voor kracht, jezelf vinden en worden wie je bent, zelfs als het leven zwaar is en het je tegenzit. Want pas wanneer je jezelf hebt gevonden, b... »
 
 
 
 
 

Ki meditatie
Ki meditatie
Fitness voor de geestHet nieuwe mediteren. Bij dit boek ontvang je een krachtige gratis Ki ademhaling MP3In dit boek ga je mediteren tot een vast onderdeel ... »
 
 
 
 
 

Geef mij je angst
Geef mij je angst
Geef mij je angst en krijg er zelfvertrouwen, geluk en succes voor terug.Dit boek is geschreven voor iedereen die zich wil bevrijden van angst en stress.Daar... »
 
 
 
 
 

Kracht van binnenuit
Kracht van binnenuit
Ki-PakketMet dit pakket Ki- boeken krijgt u 20% korting op de verkoopprijs van de losse boeken: " Ki, kracht van binnenuit" (isbn 978 907 9677108) en "Ki wer... »