Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De hel van octagon
De hel van octagon
Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Hun voorgeschiedenis staat beschreven in β€˜De Verscheu... »
 
 
 
 
 

De hel van Octagon
De hel van Octagon
Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Hun voorgeschiedenis staat beschreven in 'De Verscheurd... »
 
 
 
 
 

De laatste profeet
De laatste profeet
Deel 1 in de serie De Laatste Profeet.In deze faction-roman maakt een historisch wetenschapper, Emile van Straten, een wereldreis met zijn vriendin Jenny op ... »
 
 
 
 
 

De laatste profeet en de giganten
De laatste profeet en de giganten
Dit boek is het tweede deel uit de serie De Laatste Profeet en staat geheel op zichzelf, waardoor het niet noodzakelijk is het eerste deel te lezen.OrlandO v... »
 
 
 
 
 

De verscheurde vrouw
De verscheurde vrouw
Lysanne, een bijstandsmoeder die steun vindt in haar geloof, besluit via een datingsite op zoek te gaan naar een nieuwe partner. Ze ontdekt dat ze over verga... »
 
 
 
 
 

De Laatste Profeet en de Giganten
De Laatste Profeet en de Giganten
Dit luisterboek is het tweede deel uit de serie De Laatste Profeet en staat geheel op zichzelf, waardoor het niet noodzakelijk is het eerste deel te luistere... »
 
 
 
 
 

Afscheidsboek
Afscheidsboek
Het aangrijpende verhaal van een rasechte ondernemer.<br/><br/>Han Peeters begon met een krantenwijk en werkte zich op tot een succesvol zakenman. In 2008 le... »
 
 
 
 
 

De Nieuwe WereldOrde
De Nieuwe WereldOrde
Emile van Straten, kunsthistorisch wetenschapper en schrijver, is met zijn vriendin Jenny op wereldreis met hun zeiljacht de Davy Jones. Onderweg krijgt hij ... »
 
 
 
 
 

Marc onderneemt audio
Marc onderneemt audio
Als je Marc de Groot al iets langer volgt, ken je zijn geschiedenis in de luisterboekenbranche. Met zijn gast: Han Peeters van LuisterEffect, uitgever van 75... »
 
 
 
 
 

De onbekende schrijver
De onbekende schrijver
Eind 2009 werd Han Peeters geveld door faillissement, imagoschade, echtscheiding, geen werk en geen inkomen. Ook geen adres en een onbereikbare liefde. Het v... »