Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen
Eeuwig zwijgen Auteur Guy Didelez Omslagillustratie Jan de MaesschalkGebaseerd op een persoonlijke getuigenisDe vijftienjarige Janne wordt opgenomen in een p... »
 
 
 
 
 

Pril geluk
Pril geluk
Stien is mijn maatje. Nee, niet mijn vriendin.In het opvanghuis waar ik verblijf, is geen plaats voor echte vriendschap. Hooguit een gevoel van verbondenheid... »
 
 
 
 
 

Muizen en monsters
Muizen en monsters
Ooit al gehoord van een botsing tussen een vliegtuig en een vis? Nee? Toch kan het. Het gebeurde in Alaska. Daar werd een lijnvliegtuig na een kleine botsing... »
 
 
 
 
 

Kadavergedaver
Kadavergedaver
Kadavergedaver »
 
 
 
 
 

Molokai 2
Molokai 2
<P>In dit tweede boek in de meeslepende trilogie over Molokai proberen Kaipo en Kanani als pril koppel met lepra op het eiland samen een leven op te bouwen. ... »
 
 
 
 
 

Vampiermanieren
Vampiermanieren
Boven aan de trap staat in een bordeauxkleurige kamerjas een rijzige man van zon jaar of zestig. In het licht van de openstaande deur lijkt zijn huid een ble... »
 
 
 
 
 

Raspoetin duikt weer op
Raspoetin duikt weer op
Wat voor Bram Sofie Bert en Peter begint als ene doodgewone winter mondt uit in een angstaanjagende nachtmerrie. Want Raspoetin duikt weer op Wat voor Bram ... »
 
 
 
 
 

Omdat ik niet wou kussen
Omdat ik niet wou kussen
<i>Die jongen kwam naar me toe en vroeg of het goed was.
Ik antwoordde niet.
‘Verlegen of wat?’ vroeg hij.
‘Ik ken jou niet,’ antwoordde ik.
‘W... »
 
 
 
 
 

Flashmob
Flashmob
 »
 
 
 
 
 

De schat van orval
De schat van orval
Ellen en Katia nemen deel aan een opgravingskamp vlakbij de abdij van Orval. Robby en Vincent kamperen in de Ardennen. Ze ontmoeten de meisjes en willen mee ... »