Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alles anders!
Alles anders!
Alles anders! bespreekt de Bergrede van Jezus zoals beschreven in MatteĆ¼s 5. Auteur Gerrit ten Berge schrijft duidelijk en toegankelijk. Alles anders!<br/>i... »
 
 
 
 
 

Volg je mij?
Volg je mij?
 »
 
 
 
 
 

Een woord voor elke dag
Een woord voor elke dag
Bijbellezen is leuk. Of niet?<br/>Misschien vind je de Bijbel moeilijk. Of houd je niet van lezen. Je bent niet de enige. Daarom is dit dagboek gemaakt. Met ... »
 
 
 
 
 

Jouw babyboek
Jouw babyboek
Babyboeken zijn er in tientallen soorten en maten. Een babyboek voor de Nederlandse christelijke markt was er nog niet. <br/><br/>Met korte gedichtjes van ee... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Iedereen zoekt houvast in het leven. Iets waaraan je steun hebt, waar je het ,leven mee door kunt. In de Bijbel lees je dat Jezus het enige houvast is. Dit d... »
 
 
 
 
 

Stap voor stap
Stap voor stap
In Stap voor stap staat Gerrit ten Berge stil bij veertien momenten op Jezus' weg naar het kruis. De inspirerende meditatieve teksten zijn toegankelijk gesch... »
 
 
 
 
 

Schatrijk!
Schatrijk!
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »
 
 
 
 
 

Storm in het bos
Storm in het bos
Storm de eekhoorn woont in het bos. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij bijbelse avonturen.<br/>De 6 verhalen in deze voorleesbundel zijn gebaseerd op ... »
 
 
 
 
 

Gaaf
Gaaf
De wereld waarin jij leeft, is een wereld vol verdriet, onrechtvaardigheid en pijn. Je hoeft maar om je heen te kijken om dat te zien. De kranten staan vol m... »
 
 
 
 
 

Focus
Focus
In dit dagboek wil Gerrit ten Berge - aan de hand van het bijbelboek Lucas - (jong)volwassenen helpen om de focus op God te houden. »