Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schatrijk!
Schatrijk!
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »
 
 
 
 
 

Schatrijk set
Schatrijk set
Schatrijk Set 3 Ex »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
‘Houvast’ van Gerrit ten Berge is een Bijbels dagboek voor jongeren. Iedereen zoekt houvast in het leven. In dit dagboek leer je Jezus beter kennen en on... »
 
 
 
 
 

Yes!
Yes!
een bijbels dagboek voor jou. »
 
 
 
 
 

Volg je mij?
Volg je mij?
 »
 
 
 
 
 

Yes!
Yes!
Yes! Hopelijk denk je dat, als je in dit dagboek leest.<br/><br/>Elke dag gaat het over een klein stukje uit MatteÃs, een bijbelboek over Jezus' leven. <br/... »
 
 
 
 
 

Wonder!
Wonder!
 »
 
 
 
 
 

Yes!
Yes!
Yes! Hopelijk denk je dat, als je in dit dagboek leest.Elke dag gaat het over een klein stukje uit MatteÃs, een bijbelboek over Jezus' leven. Maar dit dagbo... »
 
 
 
 
 

Jouw babyboek
Jouw babyboek
Babyboeken zijn er in tientallen soorten en maten. Een babyboek voor de Nederlandse christelijke markt was er nog niet. <br/><br/>Met korte gedichtjes van ee... »
 
 
 
 
 

Houvast
Houvast
Iedereen zoekt houvast in het leven. Iets waaraan je steun hebt, waar je het leven mee door kunt.<br/>In de Bijbel lees je dat Jezus het enige houvast is. Di... »