Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stap voor stap
Stap voor stap
In Stap voor stap staat Gerrit ten Berge stil bij veertien momenten op Jezus' weg naar het kruis. De inspirerende meditatieve teksten zijn toegankelijk gesch... »
 
 
 
 
 

Storm in het bos
Storm in het bos
Storm de eekhoorn woont in het bos. Samen met zijn dierenvrienden beleeft hij bijbelse avonturen.<br/>De 6 verhalen in deze voorleesbundel zijn gebaseerd op ... »
 
 
 
 
 

Gaaf!
Gaaf!
Beschrijving 'Gaaf!' van Gerrit ten Berge is een bijbels dagboek voor jongeren vanaf 12 jaar. Een jaar lang neemt de auteur je mee door het Oude en het Nieuw... »
 
 
 
 
 

Een woord voor elke dag
Een woord voor elke dag
Bijbellezen is leuk. Of niet? Misschien vind je de Bijbel moeilijk. Of houd je niet van lezen. Je bent niet de enige. Daarom is dit dagboek gemaakt. Met kort... »
 
 
 
 
 

Wonder! set
Wonder! set
Na het succesvolle Keesje, lieveheersbeestje komt het bekende vader/dochter-duo nu met een sfeervol cadeauboek rond de geliefde Psalm 139.<br/><br/>De warme ... »
 
 
 
 
 

Schatrijk
Schatrijk
Dit dagboek biedt tieners de mogelijkheid om elke dag een stukje uit de Bijbel te lezen en te overdenken. De dagstukjes zijn geschreven aan de hand van het g... »
 
 
 
 
 

Focus
Focus
In dit dagboek wil Gerrit ten Berge - aan de hand van het bijbelboek Lucas - (jong)volwassenen helpen om de focus op God te houden. »
 
 
 
 
 

De koffer van Stip
De koffer van Stip
 »
 
 
 
 
 

Wonder! display
Wonder! display
 »
 
 
 
 
 

Vredesbeweger
Vredesbeweger
‘VredesbewegerÂ’ bevat persoonlijke bespiegelingen van Gied ten Berge over 35 jaar werk in de zogeheten vredesbeweging: IKV en Pax Christi, waarvoor hij jar... »