Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tussen de regels
Tussen de regels
Donna Leon weet als geen ander in haar serie rond commissario Brunettihaar licht te laten schijnen op het kwaad in al zijn gedaanten, waarbij destad Venetië... »
 
 
 
 
 

Nobilta
Nobilta
Commissario Brunettis siebter Fall »
 
 
 
 
 

Het onbekende kind
Het onbekende kind
Commissario Brunetti onderzoekt op aandringen van zijn vrouw de dood van de hulp van de plaatselijke stomerij. De man was doofstom en achterlijk, en lijkt te... »
 
 
 
 
 

Dood in den vreemde
Dood in den vreemde
Venetië in het vroege ochtendlicht biedt een onvergetelijk schouwspel van grote schoonheid. Maar de vroege ochtend dat commissario Brunetti wordt opgeroepen... »
 
 
 
 
 

Acqua alta
Acqua alta
De Amerikaans archeologe Brett Lynch wordt bruut in elkaar geslagen voor de deur van haar Venetiaanse woning. Met uitzondering van commissario Guido Brunetti... »
 
 
 
 
 

Verborgen bewijs
Verborgen bewijs
In een Venetiaans appartement wordt het lijk van een rijke oudere vrouw aangetroffen. Haar Roemeense huishoudster, de belangrijkste verdachte, is verdwenen. ... »
 
 
 
 
 

Bedrieglijke zaken
Bedrieglijke zaken
Studente Claudia Leonardo benadert commissario Brunetti met een bijzondere vraag: ze wil weten of haar grootvader postuum kan worden vrijgesproken van een mi... »
 
 
 
 
 

Hemelse juwelen
Hemelse juwelen
Caterina Pellegrini houdt evenveel van muziek als van haar geboortestad Venetië. Wanneer ze als muziekwetenschapper de kans krijgt om de nalatenschap van ee... »