Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

London calling
London calling
De grappige, knorrige of knettergekke vriendin... Welke BFF ben jij?! Om haar Engels nog wat te verbeteren, wil Christie graag naar Engeland. De ouders van R... »
 
 
 
 
 

Voetbalgek!
Voetbalgek!
De officiële strip voor de fans van grasgroene velden! Trek je voetbalschoenen aan, want Voetbalgek staat weer te trappelen om het terrein te betreden! (Gem... »
 
 
 
 
 

Diep in de zee
Diep in de zee
Wist je dat er zeven soorten zeeschildpadden bestaan? Dat dolfijnen net als mensen een zeer sterke band met elkaar hebben? Dat sommige schelpdieren net als t... »
 
 
 
 
 

Insecten
Insecten
Wist jij dat termieten airco hebben? Of dat bijen een tong hebben? En dat er ook honingpotmieren  bestaan? Dat de rood gestreepte zandwesp werktuigen gebrui... »
 
 
 
 
 

Katten
Katten
Katten zijn zowat het populairste huisdier dat er bestaat. Ze kunnen uren liggen zonnen op een vensterbank, maar het zijn ook geduchte jagers. Ze zijn soms e... »
 
 
 
 
 

Modelvriendinnen
Modelvriendinnen
Jessica heeft veel BFF’s. Zelfs teveel! Misschien wordt het tijd om een selectie te maken en enkel haar echte vriendinnen te behouden. Maar hoe weet je wie... »
 
 
 
 
 

M'n zonnesteekje!
M'n zonnesteekje!
Zon, zee en zand... Wendy is er dol op! kan ze een mooi kleurtje krijgen! maar met haar bemoeizieke zusje in de buurt komt daar niet veel van in huis. met ha... »
 
 
 
 
 

Voor hete vuren
Voor hete vuren
De grappige,de chagrijnige of de gekke vriendin... Welke BFF ben jij? Hetdagelijkse leven van de BFF’S wordt geplaagd door bijgeloof. Vooral dat van Muriel... »
 
 
 
 
 

Wie heeft er gebeld?
Wie heeft er gebeld?
Voor Jessica is er niets ter wereld zo belangrijk alshaar BFF’s. En BFF’s die heeft ze in alle maten en vormen. Zo heeft zejeugdvriendinnen, schoolvriend... »