Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn hoofd is hol
Mijn hoofd is hol
`Je moeder is nu mee met de ambulance. Ze zeiden dat het misschien een beroerte is geweest, want ze kon niet bewegen. Je moet maar gauw komen.Een beroerte? W... »
 
 
 
 
 

Klap
Klap
Christine Kliphuis wordt aangereden door een appende automobilist en vanaf dat moment verandert haar leven ingrijpend. Uiteindelijk blijkt dat ze hersenletse... »
 
 
 
 
 

De ADHD van Andre
De ADHD van Andre
<p>Als het te druk is in je hoofd</p><p><cite>Mag ik meedoen, mag ik meedoen?</cite> vraagt hij aan de voetballende jongens.<cite> Hij wil het zo graag!</cit... »
 
 
 
 
 

Het oor van Leonoor
Het oor van Leonoor
Buisjes? Leonoor snapt er niks van.<br/>'Is dat net zoiets als de buizen van de waterleiding, of de buizen van de verwarming? Die buizen passen toch niet in ... »
 
 
 
 
 

Rits en Rats
Rits en Rats
Uit de serie Hoera, ik kan lezen!<br/><br/>Thema's: poezen, verdwaald zijn<br/><br/>Rits en Rats zijn twee jonge poezen.<br/>Ze wonen samen in een huis.<br/>... »
 
 
 
 
 

Kortsluiting
Kortsluiting
De twaalfjarige Isabel weet nu een paar jaar dat haar moeder MS heeft, en dat is niet altijd gemakkelijk. Ze moet veel helpen in huis en uitstapjes gaan soms... »
 
 
 
 
 

De tand van Wijnand
De tand van Wijnand
Wijnand voelt met zijn tong. Zijn ene voortand heeft een scherp randje.'Mijn tand!' huilt hij. 'En het is nog wel een grotemensentand!'Wijnand is van zijn fi... »
 
 
 
 
 

Het genies van Annelies
Het genies van Annelies
'Ik wil naar huis,' zegt Annelies met een verkouden stemmetje. 'Ik voel me naar en het is net of er allemaal kriebelbeestjes in mijn neus en ogen zitten. Wan... »
 
 
 
 
 

Mijn hoofd is hol
Mijn hoofd is hol
‘Je moeder is nu mee met de ambulance. Ze zeiden dat het misschien een beroerte is geweest, want ze kon niet bewegen. Je moet maar gauw komen.’ Een beroert... »
 
 
 
 
 

Rits en Rats
Rits en Rats
Rits en Rats zijn twee jonge poezen.Ze wonen samen in een huis.Op een dag staat de deur open.Rits loopt naar buiten.Dan valt de deur dicht.Rits kan niet meer... »