Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-Indië in zijn greep krijgt, verliezen ze ... »
 
 
 
 
 

Bot
Bot
Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle andere systemen. Verder ook dan de regels... »
 
 
 
 
 

Dump
Dump
Alex Duffield erft tegen wil en dank het chemisch bedrijf van zijn vader. Hij is vastbesloten een einde te maken aan gerotzooi met chemisch afval door het be... »
 
 
 
 
 

Code 39
Code 39
Jan Stegger wordt naar Dubai gestuurd om te achterhalen wat de oorzaak is van de plotselinge enorme omzetdaling bij de Nederlands-Arabische joint-venture Dar... »
 
 
 
 
 

Literatuur van de lage landen-box
Literatuur van de lage landen-box
Een Literaire Cadeaubox bevat twee mooie boeken van De Geus. De Cadeauboxen zijn gemaakt van stevig materiaal, ze zijn hoogwaardig bedrukt en voorzien van ee... »
 
 
 
 
 

Verloren vrouw
Verloren vrouw
De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies en aanknopingspunten om haar v... »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
John Antink, ex-chef van de geheime dienst, krijgt twee weken om een moord op te lossen, die bijna twintig jaar geleden in Afghanistan plaatsvond – diep ... »
 
 
 
 
 

Deal
Deal
Henk van der Voort opereert in de keiharde markt voor medicijnen. Net wanneer hij denkt dat hij zijn zaken voor elkaar heeft, wordt hij voor miljoenen opgeli... »
 
 
 
 
 

Onmacht
Onmacht
Een verhaal waarin ieder van ons een rol had kunnen spelenIn de relatie tussen Ellen en Victor is het stadium van de kleine irritaties ruimschoots gepasseerd... »
 
 
 
 
 

Verloren vrouw
Verloren vrouw
De jonge Djenna wordt in het holst van de nacht gewond op straat aangetroffen door oplichter Luc. Ze lijdt aan geheugenverlies, en aanknopingspunten om haar ... »