Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Het vergeten verhaal van een onwankelbare liefde in oorlogstijd
Lienke en Guus Hagers hebben in elkaar de liefde van hun leven gevonden. Als de Tweede Wereldoorlog ook Nederlands-IndiĆ« in zijn greep krijgt, verliezen ze ... »
 
 
 
 
 

Bot
Bot
Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle andere systemen. Verder ook dan de regels... »
 
 
 
 
 

Dump
Dump
Alex Duffield heeft net zijn overleden vader als directeur van Duffield Chemicals opgevolgd. Eigenlijk tegen wil en dank. Hij heeft niet veel op met chemie. ... »
 
 
 
 
 

Onmacht
Onmacht
In de relatie tussen Ellen en Victor is het stadium van de kleine irritaties ruimschoots gepasseerd. Op een onverwacht moment barst de bom. Een scheiding lij... »
 
 
 
 
 

Stegger
Stegger
Een dubieuze overzeese brievenbus-bv blijkt het obstakel te zijn voor de overname van Switchtronics door HECI. Jan Stegger, commercieel directeur van HECI, d... »
 
 
 
 
 

Gouden Strop Omnibus
Gouden Strop Omnibus
 »
 
 
 
 
 

Bot
Bot
Om het maximale uit zijn klanten te halen, heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle regels, zelfs die van fatsoen. Geen bedri... »
 
 
 
 
 

De erfgenaam
De erfgenaam
 »
 
 
 
 
 

Verdwijning
Verdwijning
Verdwijning gaat over een warenhuis waar vreemde dingen gebeuren. Zo vindt medewerkster Marja vrouwenkleding in een pashokje. Maar waar is de vrouw van wie d... »
 
 
 
 
 

Mr. Miller
Mr. Miller
 »