Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De macht van meneer Miller
De macht van meneer Miller
Consultant Michael Bellicher overnacht in zijn kantoor en is bij toeval getuige van iets wat hij nooit had mogen zien. Vanaf dat moment wordt Michael opgejaa... »
 
 
 
 
 

De Repair Club - backcard à 6 ex.
De Repair Club - backcard à 6 ex.
De nieuwe Charles den Tex: superieur vakwerk. Een geweldige spionagethriller met een onvergetelijk personage in de hoofdrol.

John Antink is ex-che... »
 
 
 
 
 

Die Macht des Mr. Miller
Die Macht des Mr. Miller
Die Macht des Mr. Miller »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
<em>Trauma</em> is een geweldige spionagethriller van meesterverteller Charles den Tex, volgens <em>NRC</em> Nederlands beste thrillerauteur.

John... »
 
 
 
 
 

Cel
Cel
dwarsligger 572 Charles den Tex CELBekroond met De Gouden StropHoe bestrijd je iemand die jouw identiteit gebruikt?Michael Bellicher is getuige van een raads... »
 
 
 
 
 

De repair club
De repair club
John Antink is ex-chef van de geheime dienst. Nu is hij met pensioen en runt hij samen met een paar vrienden een Repair Club, waar ze defecte apparaten herst... »
 
 
 
 
 

Claim
Claim
Honderden kilometers voor de kust van Argentinië vergaat het containerschip All Virtue met man en muis. Schadebehandelaar Ellen Brachman kan het schip echte... »
 
 
 
 
 

Erfgenaam
Erfgenaam
Breder Weltmann woont op een groot landgoed in Zuid-Limburg. Hij heeft het vermogen geërfd dat zijn vader en grootvader verdienden met de exploitatie van ko... »
 
 
 
 
 

Hotel Terminus
Hotel Terminus
<p><em>Hotel Terminus</em> van Charles den Tex gaat over een echtpaar dat elkaar al jaren niet begrijpt. Ze gaan er een weekend tussenuit en maken op een onv... »