Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bot
Bot
<b>Kennis is soms levensgevaarlijk</b>

Om het maximale uit zijn klanten te halen heeft Willem Hartma een informatiesysteem nodig dat verder gaat dan alle an... »
 
 
 
 
 

Verloren vrouw
Verloren vrouw
Winnaar VN-Thriller van het Jaar publieksprijs ★★★★★De nieuwe pageturner van drievoudig Gouden Strop-winnaar Charles den TexDe jonge Djenna wordt i... »
 
 
 
 
 

Cel
Cel
Michael Bellicher is getuige van een raadselachtig auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Mich... »
 
 
 
 
 

De erfgenaam
De erfgenaam
Geniale thriller van ‘misschien wel Nederlands beste thrillerauteur’, aldus Trouw.

Breder Weltmann woont op een groot landgoed in Zuid-Limburg... »
 
 
 
 
 

Stegger
Stegger
Een dubieuze overzeese brievenbus-bv blijkt het obstakel te zijn voor de overname van Switchtronics door HECI. Jan Stegger, commercieel directeur van HECI, d... »
 
 
 
 
 

De vriend
De vriend
Vijf sterren in de VN Detective & Thrillergids: een onvervalst spannende Den Tex.

Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine t... »
 
 
 
 
 

De vriend
De vriend
Emma werkt als tolk voor de Amsterdamse recherche. Haar kleine team luistert gesprekken af van een groep Kroaten die ervan verdacht wordt een aanslag voor te... »
 
 
 
 
 

Trauma
Trauma
<em>Trauma</em> is een geweldige spionagethriller van meesterverteller Charles den Tex, volgens <em>NRC</em> Nederlands beste thrillerauteur.

John... »