Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In retraite
In retraite
Waar ligt de grens tussen therapie en manipulatie?Catherine Richards (Cathy) is een krachtige therapeute met goeroeachtige trekken. Zij heeft een tiendaagse ... »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangebode... »
 
 
 
 
 

Nooit meer regen
Nooit meer regen
<p>Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de no... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
Tijd heelt niet alle wonden.De moord op de extraverte Ragna Ooms zorgt voor veel onrust in de psychiatrische kliniek waar zij werkte. Tijdens het onderzoek r... »
 
 
 
 
 

2 Havo/vwo
2 Havo/vwo
De Geo 2 Havo/Vwo Werkboek A + B »
 
 
 
 
 

Noord-Holland ; Zuid
Noord-Holland ; Zuid
 »
 
 
 
 
 

Kindermandala's
Kindermandala's
Dit in kleur geïllustreerde boek staat vol met verhaaltjes en opdrachten waarin de cirkel en het kind centraal staan. Met dit boek kan het kind - alleen of ... »
 
 
 
 
 

Geheim leven
Geheim leven
Met ‘Geheim leven’ duikt Carla de Jong diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. ‘Geheim leven’ van Carla de Jong is de Neder... »
 
 
 
 
 

Geoscoop
Geoscoop
toerisme en recreatie bovenbouw werkboek »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangeboden in het managementteam van het ziekenhuis waar ze net zelf een ingrijpende operatie heeft ondergaa... »