Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

In retraite
In retraite
Waar ligt de grens tussen therapie en manipulatie?Catherine Richards (Cathy) is een krachtige therapeute met goeroeachtige trekken. Zij heeft een tiendaagse ... »
 
 
 
 
 

De ingreep
De ingreep
In een ziekenhuis wordt onder aan een trap een lijk gevonden. Was het een ongeluk of was het moord?Wanneer psychologe Mensje Kramer een baan krijgt aangebode... »
 
 
 
 
 

Nooit meer regen
Nooit meer regen
<p>Een half jaar na de dood van Jeanne Dufour worstelen haar echtgenoot, haar zoon en haar ex-man met hun verlies en met geheimen uit het verleden. Als de no... »
 
 
 
 
 

Kindermandala's
Kindermandala's
Dit in kleur geïllustreerde boek staat vol met verhaaltjes en opdrachten waarin de cirkel en het kind centraal staan. Met dit boek kan het kind - alleen of ... »
 
 
 
 
 

1 Vmbo-b(k)
1 Vmbo-b(k)
Aardrijkskunde voor de basisvorming »
 
 
 
 
 

In retraite
In retraite
In In retraite van Carla de Jong komen Dee, Luc, Brad, Ola en Sonja in het Friese Gaasterland bijeen voor een tiendaagse therapie onder begeleiding van de c... »
 
 
 
 
 

Geheim leven
Geheim leven
Met ‘Geheim leven’ duikt Carla de Jong diep in de huiveringwekkende geschiedenis van haar eigen familie. ‘Geheim leven’ van Carla de Jong is de Neder... »
 
 
 
 
 

Geoscoop
Geoscoop
toerisme en recreatie bovenbouw werkboek »
 
 
 
 
 

Utrecht
Utrecht
 »