Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zorgplicht bij assurantiebemiddeling
Zorgplicht bij assurantiebemiddeling
Zorgplicht is een containerbegrip. Dat is een begrip waar zoveel betekenissen aan kunnen worden toegekend dat het eigenlijk niets meer betekent. Zorgplicht i... »
 
 
 
 
 

Outcast
Outcast
Soapster Stef Jarden staat net aan het begin van een serieuze carrière als acteur. Hij hoopt helemaal door te breken met de nieuwe film van cultregisseur Ko... »
 
 
 
 
 

De mandala van de vijf mannelijke boeddha's
De mandala van de vijf mannelijke boeddha's
Het tekenen van de mandala van de vijf boeddha's is als een reis in een mythische wereld, waarin we de vele schatten zullen onderzoeken die we onderweg tegen... »
 
 
 
 
 

In retraite
In retraite
<p>In <em>In retraite</em> van Carla de Jong komen Dee, Luc, Brad, Ola en Sonja in het Friese Gaasterland bijeen voor een tiendaagse therapie onder begeleidi... »
 
 
 
 
 

Serpent
Serpent
<strong>Tijd heelt niet alle wonden</strong>De moord op de extraverte Ragna Ooms zorgt voor veel onrust in de psychiatrische kliniek waar zij werkte. Tijdens... »
 
 
 
 
 

Gebroken wit
Gebroken wit
Een ziekenhuis in opspraak. Op de kraamafdeling komt een oud schandaal boven tafel en er vindt opnieuw een medische misser van formaat plaats. De nationale v... »