Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De droom over Elisabeth
De droom over Elisabeth
De droom van Elisabeth is een kort verhaal van Camilla Läckberg. Malin en Lars zijn begonnen aan een grote zeilreis. Tijdens de tocht droomt Malin over Lars... »
 
 
 
 
 

The Stranger
The Stranger
 »
 
 
 
 
 

The Drowing
The Drowing
 »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
Een kleine Zweedse plaats wordt het decor voor een realitysoap. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een moord die op een ongeluk moest lijken. Lukt het Pat... »
 
 
 
 
 

Zeemeermin
Zeemeermin
In Fjällbacka is een man spoorloos verdwenen. Aanvankelijk levert het politieonderzoek van Patrik Hedström en zijn collega’s niets op, maar vier maanden ... »
 
 
 
 
 

Oorlogskind
Oorlogskind
 »
 
 
 
 
 

Zusje
Zusje
<p>In Tanumshede heerst grote opwinding. De plaats wordt het decor voor de realitysoap <i>Fucking Tanum</i>. Oud-deelnemers uit series als <i>Big Brother</i>... »
 
 
 
 
 

IJsprinses
IJsprinses
Als Alexandra met opengesneden polsen in een badkuip wordt aangetroffen, lijkt haar dood een uitgemaakte zaak: zelfmoord. Maar wanneer sporen van sterke slaa... »
 
 
 
 
 

Fortune
Fortune
 »
 
 
 
 
 

Cultus
Cultus
Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingesch... »