Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

(Markt) onderzoek
(Markt) onderzoek
Marktonderzoek basis en verdieping behandelt de verschillende methoden en technieken die bij goed marktonderzoeken worden toegepast. Het is een basisboek dat... »
 
 
 
 
 

Amsterdam and its Ring of Canals
Amsterdam and its Ring of Canals
Amsterdam en de grachtengordel De grachtengordel is een... »
 
 
 
 
 

Ultra
Ultra
Hét hardloopboek voor iedereen met een lange adem

Het lijkt bijna een wet bij hardlopers: hoe ouder, hoe verder. Zou dat zijn omdat ze trager en bedachtzam... »
 
 
 
 
 

Over seks gesproken
Over seks gesproken
In Over seks gesproken zoekt Bram Bakker naar antwoorden op vragen over seks die bij velen leven: Is porno schadelijk? Bestaat seksverslaving? Wat is normaal... »
 
 
 
 
 

Loden last
Loden last
Wat gebeurt er ná een zelfmoord? Dan komen voor de nabestaanden de vragen: hadden ze dit kunnen zien aankomen, hadden ze het kunnen voorkomen? Bram Hulzebos... »
 
 
 
 
 

Gevoelige zielen
Gevoelige zielen
Sinds een paar jaar is Bram Bakker geen medisch specialist meer. Hij hoeft zich in zijn werk met mensen niet meer te laten leiden door bureaucratische proced... »
 
 
 
 
 

Cyclingtherapie
Cyclingtherapie
Cyclingtherapie »
 
 
 
 
 

Verademing
Verademing
 »
 
 
 
 
 

New York, New York
New York, New York
Nadat hij al vele marathons op vaderlandse bodem had volbracht, vertrok Bram Bakker eind 2006 naar de Verenigde Staten om voor het eerst deel te nemen aan de... »
 
 
 
 
 

Leren doseren
Leren doseren
Bram Bakker is psychiater. Hij werkt bij verslavingsinstelling Trubendorffer en is daarnaast medisch directeur van Fundamentum, een afkickkliniek voor mensen... »