Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De gestolen gitaar
De gestolen gitaar
"V3&K mag backstage bij het festival in het Zaanenbos. Spannend en leuk: de optredende muzikanten ontmoeten! Vio verheugt zich op de band de Camera's. Hun ba... »
 
 
 
 
 

Het dieventeken
Het dieventeken
Timo's opa is overleden na een auto-ongeluk. Bij het opruimen van opa's huis vindt Timo een foto van opa als jongetje. De foto komt ui 1946. Maar... Timo sta... »
 
 
 
 
 

De tovenaar van Bakenes
De tovenaar van Bakenes
Reins leven is enorm veranderd nadat hij en zijn pleegvader de witte magir Steven Witte kans hebben gezien een groep heksen te verslaan. Lang kunnen ze niet ... »
 
 
 
 
 

Biko en Loeki
Biko en Loeki
Jaap en Biko zijn broers, maar lijken totaal niet op elkaar. Jaap is luidruchtig en eist alle aandacht op, terwijl Biko nauwelijks opvalt. Biko wordt dan ook... »
 
 
 
 
 

De diamantenroof
De diamantenroof
Op 16 april 1942 werden alle diamantairs van het Rijksbureau voor Diamant opgeroepen met hun sierdiamantenvoorraden te verschijnen in het beurslokaal aan het... »
 
 
 
 
 

Vrienden onder vuur
Vrienden onder vuur
Het spannende historische jeugdboek ‘Vrienden onder vuur’ van Bies van Ede vertelt het verhaal van jeugdvrienden Eva en Evert. Tijdens de Tachtigjarige O... »
 
 
 
 
 

Toverpoeder
Toverpoeder
BOLLEBOOS: AVI E6/ LEEFTIJD 7+
De vader van Mokie is dochter. Hij reist van markt naar markt met zijn zalfjes, poedertjes en drankjes. En Mokie reist gezelli... »
 
 
 
 
 

Het duivelsbeeld
Het duivelsbeeld
 »
 
 
 
 
 

Het spook van de spoorzone
Het spook van de spoorzone
Kan moderne techniek oude magie verslaan?Geschiedenis, techniek, een verdwenen wisselwachter en ondoorgrondelijke magie in een zinderend avontuur.Jarenlang w... »