Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De diamantenroof
De diamantenroof
Op 16 april 1942 werden alle diamantairs van het Rijksbureau voor Diamant opgeroepen met hun sierdiamantenvoorraden te verschijnen in het beurslokaal aan het... »
 
 
 
 
 

De schat op Schedeleiland (Schateiland)
De schat op Schedeleiland (Schateiland)
Robert Louis Stevenson schreef met Schateiland in 1883 het eerste en beste boek over piraten. Bies van Ede vertelt deze meesterlijke wereldklassieker als De ... »
 
 
 
 
 

De gestolen gitaar
De gestolen gitaar
V3&K mag backstage bij het festival in het Zaanenbos. Spannend en leuk: de optredende muzikanten ontmoeten! Vio verheugt zich op de band de Camera's. Hun bas... »
 
 
 
 
 

Het verdwenen verhaal
Het verdwenen verhaal
Glenn zit achter zijn computer een mailtje te tikken als ineens de stroom uitvalt.<br/>Een paar dagen later blijkt hoe erg de schade is: de harde schijven va... »
 
 
 
 
 

De laatste trein
De laatste trein
"De lievelingsoom van Daan, oom Hans, heeft weer eens wat.Hij koopt een oud stationnetje in Groningen.De spoorlijn is opgeheven en het station staat leeg.In ... »
 
 
 
 
 

En de winnaar is...
En de winnaar is...
 »
 
 
 
 
 

Tophits
Tophits
Jay zag een blik in zijn vaders ogen die hij niet kende. Ietsvan bezorgdheid en... angst. Waar zou zijn vader bangvoor zijn? Er was iets aan de hand. Iets ge... »